Massa fest

Jag och Ida hade det väldigt mysigt igår. Imorse vaknade vi vid nio och åt frukost. Vi gjorde blåbärsgröt och gurkmeja latte. Det var väldigt gott och även Ida gillade latten som jag promotar så hårt haha. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt egentligen och hon åkte härifrån vid lunch ungefär. Sedan hon åkte har jag städat lite, fixat mig och börjat planera kvällen. Jag ska nämligen föra hos Lovisa och sedan på tre olika fester… vi får se hur detta går hahaha men det blir nog bra! Ni får önska mig lycka till ;)

DSC06822

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>